Cara Menjadikan Organisasi Dagangan Anda Menguntungkan

Pada masa ini, ia adalah masa untuk mencari cara-cara untuk menjalankan perniagaan trading anda pada keuntungan, bukannya kerugian. Terdapat jelas sedikit saksama yang masuk ke dalam menjadi pelabur secara konsisten menguntungkan, dan saya tidak boleh menutup segala-galanya dalam satu pendek menulis-up, namun saya pasti akan memberikan anda cepat kumuh satu perkara utama yang anda perlu menumpukan perhatian kepada. Untuk maklumat lanjut, sila lihat di padang latihan dagangan saya.

instaforex malaysia

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, sebuah syarikat perdagangan yang melakukan pada pendapatan apabila pendapatan (wang daripada dagangan menang) adalah mengimbangi harga (kerugian, perkiraan pejabat, dan lain-lain).

Kebimbangan kemudian menjadi, apa yang boleh anda memastikan pendapatan dagangan anda banyak melebihi kos dagangan anda? Berikut adalah gambaran keseluruhan:

Pastikan anda mengenali cara membaca tindakan harga effectively – Akhirnya, jika anda tidak faham bagaimana untuk menyemak harga graf, anda biasanya tidak mendapat amat jauh. Asas apa-apa jenis organisasi perdagangan yang berjaya mengiktiraf ciri-ciri kos serta bagaimana anda boleh membaca serta perdagangan daripada aktiviti Kadar tulen.

Menumpukan perhatian kepada bahaya untuk memberi ganjaran proportion – Pada setiap perdagangan yang anda ambil, anda perlu untuk memilih jika kemungkinan manfaat bahaya sudah cukup untuk membuat perdagangan yang menguntungkan. Anda perlu pastikan sekurang-kurangnya 2R atau ganjaran yang lebih besar adalah mungkin manakala memastikan anda mempunyai stop loss anda pada kedudukan yang berkesan.

Fokus tambahan mengenai kewangan berbanding dengan apa-apa else – Dengan pengurusan wang, saya menunjukkan pengendalian serta mempunyai ancaman anda setiap perdagangan dan juga pada memastikan 2R atau insentif yang lebih besar boleh dilaksanakan dan juga pada profesion meninggalkan. Ramai pedagang menumpukan perhatian yang berlebihan pada penyertaan dan mata mengejar angsa liar seperti tanda-tanda dagangan, apabila sebenarnya, mereka perlu menjadi lebih tertumpu kepada kewangan.

Apa yang saya mahu anda untuk melakukan yang berikut, adalah mewujudkan satu strategi perdagangan. Strategi perdagangan menyeluruh lagi ringkas diperlukan untuk menjalankan sebuah organisasi perdagangan yang berkesan. Anda tidak boleh hanya ‘sayap itu dan mengharapkan yang terbaik. Ini adalah apa yang majoriti peniaga lakukan dan juga bagaimana kebanyakan peniaga menggulung? Menumpahkan pinjaman dan akhirnya putus.

Untuk bantuan yang lebih luas kepada membangunkan strategi dagangan anda sendiri dan juga pada semua satu topik yang dibincangkan dalam pelajaran hari ini, melihat ke dalam perdagangan kursus latihan pengajian saya dan juga masyarakat peserta.

Jangan berdagang deal– besar Anda tidak perlu mengunjungi frekuensi tinggi untuk mendapatkan wang. Anda perlu lebih memberi tumpuan kepada pembelajaran untuk berdagang dengan sewajarnya, pada perdagangan berkualiti tinggi / tinggi kebarangkalian mengambil. Ini adalah tempat yang saya membuat dalam posting saya pada perdagangan seperti buaya serta berdagang seperti penembak curi.

Posted on